Nachtmodus


Kinderkerstwandeling

Kleynkoor Academy en de Oude Dorpskern organiseren dit jaar vlak voor kerst het kerstevenement: de KinderKerstwandeling, met als thema "Reis door de Nacht” .
Het evenement vindt plaats op Landgoed Calorama en in de Oude Jeroenskerk op vrijdag 21 december 2018.
Duizenden lichtjes zullen zorgen voor een feeërieke sfeer op Calorama en in de kerk klinken de prachtige stemmen van het kinderkoor en de volle stem van Paul van Gorcum als Pater Jeroen.
Alle kinderen krijgen een lampion uitgereikt voor tijdens de wandeling door de historische Voorstraat en over landgoed Calorama.
Op landgoed Calorama lopen de kinderen met volwassenen over de prachtig verlichte paden en op verschillende plaatsen zullen muzikale verrassingen te horen en te zien zijn. Dit jaar uitgevoerd met medewerking van de kinderen van de Noordwijkse Balletschool en jonge spelers van Harmoniekapel Crescendo.
Er zijn twee voorstellingen:
21 december, 16.45 uur: start op landgoed Calorama (entree Gooweg 21, open 15 minuten voor aanvang)
Daar wordt gestart met de wandeling, waarna iedereen met lampionnen via de Voorstraat naar de Oude Jeroenskerk loopt. Binnen in de kerk gaat het muzikale gedeelte van de voorstelling verder. Na afloop is er warme chocolademelk voor iedereen onder de toren. Einde ca. 18.00 uur.

21 december, 19.00 uur: start in De Oude Jeroenskerk (entree Voorstaat 44, 15 minuten voor aanvang open). Daar wordt gestart met het muzikale gedeelte van de voorstelling, waarna iedereen met lampionnen via de Voorstraat naar landgoed Calorama vertrekt. Op het landgoed zijn op verschillende plaatsen muzikale verrassingen te horen en te zien. Na afloop is er warme chocolademelk voor iedereen op het landgoed. Einde ca. 20.00 uur.

Kosten: €3,- per persoon (incl. lampion en chocolademelk voor de kinderen). Start verkoop: 1 december 2018 via Noordwijk Ticket. www.noordwijkticket.nl, VVV Noordwijkerhout, Boekhandel Libris Van der Meer (Noordwijk).


Geschatte duur
1:00


Aanvang (klik op de tijden om tickets te kopen)

Helaas, deze voorstelling is uitverkocht!